Volejte nonstop 777 223 341 nebo 774 136 730

Ochrana osobních údajů


1. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: "GDPR") je Badentour CZ s.r.o., IČ 27439305 se sídlem Freyova 27/82, 190 00 Praha 9 (dále jen: "správce").
  2. Kontaktní údaje správce jsou
    adresa: Freyova 27/82, 190 00 Praha 9
    e-mail: badentour@volny.cz
    telefon: +420 777 223 341
  3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno a příjmení, telefon, e-mailovou adresu, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.


2. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

Správce zpracovává pouze běžné osobní údaje, které jste mu sám/sama poskytl/a nebo osobní údaje, které získal na základě plnění Vaší objednávky. V konkrétních případech může jít zejména o návštěvu našich webových stránek, vyplnění kontaktního formuláře, v souvislosti s realizací služby, při osobním kontaktu, telefonicky, písemně, e-mailem nebo jinými komunikačními prostředky.


3. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem je plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR. Účelem je vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit.
  2. Zákonným důvodem je Váš souhlas. Účelem je zpracování přihlášky k pobytu a zaslání souvisejících informací e-mailem, popř. kontaktování telefonicky.
  3. Zákonným důvodem je oprávněný zájem správce. Účelem je měření návštěvnosti (Google Analytics), odhalování chyb serveru a prevence útoků na server (provozovatel webhostingových služeb).
Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.


4. Doba uchovávání údajů

Správce uchovává osobní údaje:
  1. po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu),
  2. po dobu nezbytnou k vyřízení požadavku, popř. po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže, není-li jejich zpracování založeno na jiném právním titulu.


5. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby:
    • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
    • podílející se na zpracování přihlášek k pobytu a na poskytnutí informací o nabízených službách (pověřené osoby správce),
    • zajišťující služby provozování webových stránek (spol. INTERNET CZ a.s.) a další služby v souvislosti s jejich provozem (spol. Google LLC).
  2. Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé služeb souvisejících s provozem webových stránek (měření návštěvnosti Google Analytics).


6. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR,
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo e-mail správce uvedený v čl. 1 odst. 2 těchto podmínek.
  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.


7. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména použitím šifrované komunikace, hesel, antivirového programu a zámků.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.


8. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním formuláře s přihláškou k pobytu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.



Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Badentour CZ s.r.o.
tel.: +420 777 223 341
+420 774 136 730
e-mail: badentour@volny.cz

Spolehlivá firma